MEDİKAL FİZİK DERNEĞİ
Turkish Medical Physics Association

Ulusal Medikal Fizik Bülteni Yayın Hayatına Başladı


Sevgili Meslektaşlarımız,

Sağlık sektöründe uzmanlık alanımızla ilgili çözüm sunan bir aile olarak, Türkiye’de çalışan medikal fi­zik uzmanlarının bilgi paylaşımına katkıda bulunmanın heyecanını yaşıyoruz. Sizleri yeni çıkarttığımız e-bültenimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu e-bülten, radyasyon onkolojisi, nükleer tıp ve radyoloji gibi kritik sağlık alanlarında faaliyet göste­ren meslektaşlarımıza yönelik özel bir platform sunmayı hedefliyor. Medikal Fizik Uzmanlarının deneyimlerini, başarı hikâyelerini ve güncel gelişmeleri paylaşarak birbirimize olan desteğimizi güçlendirmeyi amaçlıyoruz.


Bültenlerimizde Neler Bulabilirsiniz?


Uygulama Alanları ve İnovasyon: Radyasyon onkolojisi, nükleer tıp ve radyoloji alanlarında yapılan son teknoloji uygulamalar ve yenilikçi projeler hakkında detaylı bilgiler.


Eğitim ve Gelişim: Mesleki gelişim fırsatları, eğitim programları ve sektördeki en son eğilimlere dair güncel içerikler.


Mesleki Deneyim Paylaşımları: Sektördeki diğer medikal fizik uzmanlarının deneyimlerini öğrenme şansı, sorularınızı paylaşma ve çözüm bulma imkânı.


Etkinlikler ve Haberler: Sektördeki önemli etkinliklere dair duyurular, haberler ve sektörel gelişmeler.


Bu e-bültenin hepimiz için değerli olacağına inanıyoruz. Sizden gelecek katkılarla bu platformu daha da zen­ginleştirmeyi ve medikal fizik uzmanları olarak aramızdaki dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlıyoruz.


Sizleri derneğimize üye olmaya ve bu değerli bilgi ve destek ağına katılmaya, katkı sunmaya davet ediyoruz. İlgi ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.


Sağlıkla kalın!


Ali Doğan 
Medikal Fizik Derneği Başkanı

Bültene Erişmek İçin Tıklayınız