MEDİKAL FİZİK DERNEĞİ
Turkish Medical Physics Association

IAEA BATCH ÇALIŞMASI


Değerli Üyelerimiz,

IAEA, 15-30 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak ışınlama ile Batch 307 doz karşılaştırma çalışması organize ederek, Türkiye’deki Radyoterapi merkezlerini de bu çalışmaya katılmaya davet etmektedir. Benzer çalışma geçtiğimiz yıl da gerçekleştirilmiş olup çalışmaya ülkemizden birçok radyoterapi merkezi katılım sağlamıştır.

2019 yılı için bu çalışmaya katılmak isteyen radyoterapi merkezleri, öncelikle ekli dosyada bulunan "Principles of Operation" dokümanını dikkatle okumalı ve başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmalıdır. Doldurulan Başvuru Formlarını, 25 Temmuz 2019 Perşembe gününe kadar Dosimetry@iaea.org veya NAHU-Dosimetry.Contact-Point@iaea.org adreslerine ve bana da CC yaparak göndermenizi rica ediyorum.

2018 de benzer çalışmaya katılım sağlamış radyoterapi merkezleri; sonuçları kabul sınırları dışında olmadıkça 2019 yılındaki bu çalışmaya katılamayacaklardır.

Ayrıca hastanelerin, yeni faaliyete geçmiş olan cihaz ve ekipmanlarını ve kurum kayıtlarını IAEA Radyoterapi Merkezleri (DIRAC) veri tabanında güncellemelerini hatırlatmak istiyorum.
Directory of Radiotherapy Centres (DIRAC) database: https://dirac.iaea.org, email: DIRAC@iaea.org.

Saygılarımla.

Dr. Tülin ZENGİN
Türkiye Koordinatörü
TAEK
Teknoloji Geliştirme Dairesi Başkanlığı
MTR Birimi / SSDL

Tel: (0212) 473 26 00/5302
tulin.zengin@taek.gov.tr
tulin.zengin@yahoo.com.tr

MEDİKAL FİZİK DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

Principles of Operation

Başvuru Formu