MEDİKAL FİZİK DERNEĞİ
Turkish Medical Physics Association

17.Ulusal Medikal Fizik Kongresi


Medikal Fizik Derneği’nin Değerli Üyeleri

17. Ulusal Medikal Fizik Kongresi’ni düzenlemek için talep gelmemesi nedeniyle dernek yönetim kurulu tarafından düzenlenmesine karar verildi. Dernek yönetim kurulu , 17.Medikal Fizik Kongresinin 18-19 Ekim 2019 tarihinde yapılmasına karar verdi ve karar siz değerli üyelerimize bildirildi.

Dernek yönetim kurulu, 17. Medikal Fizik Kongresi için hazırlık çalışmalarını yakın zamanda tamamladı. Bu bağlamda, 17. Ulusal Medikal Fizik Kongresi için detaylı bilgilere kongre için hazırlanan www.medikalfizik2019.org web adresinden ulaşabilirsiniz. Web sayfası üzerinden kongre ile ilgili gelişmeleri takip edebilirsiniz.

21 Aralık 2018 tarihinde Kongre Bilim kurulunun katılımıyla, kongre programını oluşturmak amacıyla oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda önerilen her konu dikkate alınarak program hazırlanarak web sayfasından duyurulacaktır. Ayrıca önerilen konular yıl içinde kurs programı oluşturulurken dikkate alınacaktır.

Toplantıya katılan meslektaşlarımıza yönetim kurulu olarak çok teşekkür ediyoruz. Şehir dışından kendi olanakları ile gelen arkadaşlarımızın katılımları bizleri çok mutlu etti ve onlara ayrıca teşekkür ediyoruz.

Birlikte güzel bir kongre gerçekleştirmemiz dileğiyle,

Medikal Fizik Derneği Yönetim Kurulu adına

Hatice Bilge BECERİR