MEDİKAL FİZİK DERNEĞİ
Turkish Medical Physics Association

2. Acıbadem Gamma Knife Sempozyumu




Değerli Meslektaşlarımız,

Gamma Knife radyocerrahisinin ilk kez uygulandığı 1968 yılından bu yana tüm dünyada yaklaşık 1 milyon hasta bu teknik ile tedavi edilmiştir. Ülkemizde de 1997 yılından bu yana on binlerce hastanın tedavisinde Gamma Knife radyocerrahisi uygulanmıştır. Her geçen yıl bu sayı giderek artmaktadır. Gamma Knife radyocerrahisinin hastalarımızın yaşam kalitesine getirdiği katkı, diğer radyocerrahi sistemlerinin de ülkemizde yaygın olarak kullanılmasını sağlamıştır.

Bildiğiniz gibi 22 Mart 2014 tarihinde 1. Acıbadem Gamma Knife Sempozyumu’nu düzenlemiş ve yabancı konuklarımızın da katkıları ile bilgi paylaşımı yapmıştık. Gelenekselleşmesini dilediğimiz toplantımızın ikincisini 12 Mart 2016 tarihinde düzenliyoruz.

Gamma Knife radyocerrahisinin günümüzde ulaştığı noktayı birlikte değerlendirmek ve bilgilerimizi, düşüncelerimizi paylaşmak için sizleri 2. Acıbadem Gamma Knife Sempozyumu’na davet etmekten onur duyarız. Gamma Knife radyocerrahisi konusunda önemli çalışmaları olan ve hepimizin yakından tanıdığı değerli konuklarımız, Nöroşirurji Uzmanı Prof. Dr. L. Dade Lunsford ve Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Prof. Dr. John C. Flickinger bu toplantımızda bizleri onurlandıracaklardır.

Sizleri aramızda görmeyi diler saygılar sunarız. Katılım ücretsizdir.

Detaylar için:http://www.acibademgammaknife.com/default.asp